Ενημέρωση από την ΕΕΠΕΚ
Σε συνέχεια της ομιλίας του Bill Samuels στο πρόσφατο συνέδριό της ΕΕΠΕΚ και στο πλαίσιο συνεργασίας μας με την OMÚ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το δωρεάν Εισαγωγικό Σεμινάριο του καινοτόμου προγράμματος #Είμαστε1 που διενεργείται από την OMÚ αυτή την Πέμπτη, 20/10, στις 18:15.
Δηλώστε συμμετοχή στο
για να μάθετε περισσότερα!
Συνοπτικά, θα γίνει μια ανασκόπηση των μαθησιακών αρχών, των θεματικών ενοτήτων και της έρευνας -δημοσιευμένης και μη- που έχει γίνει για το μάθημα αυτό διεθνώς.
Όσοι/ες έπειτα αποφασίσουν να συμμετέχουν στις 5 δωρεάν επιμορφώσεις (κατά το Νοέμβριο), θα λάβουν δωρεάν τα 10 σχέδια διδασκαλίας για την Α’ τάξη, αλλά και βεβαίωση συμμετοχής στην επιμόρφωση.
Βασισμένο στους 4 πυλώνες εκπαίδευσης της UNESCO και έχοντας λάβει επίσημη αναγνώριση του ΟΗΕ ως UN Good Practices (συμβάλλον στην επίτευξη των βιώσιμων στόχων SDGs), το πρόγραμμα #Είμαστε1 της OMÚ προσφέρει επιμόρφωση και εκπαιδευτικό υλικό σε εκπαιδευτικούς Δημοτικού, με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών/τριών, αναπτύσσοντας και την κριτική τους σκέψη, μεταξύ άλλων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://omu.gr/el/ti-einai-to-eimaste1/
Από το ΔΣ της ΕΕΠΕΚ